Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Autor blogu si dal opravdu detailní práci, ale koblihám je to naprosto jedno - ti dostanou 200kč k důchodu a Babišovi by klidně odpustili. i kdyby stál nad zapíchnutou mrtvolou a z nože mu ještě kapala krev tak taťka Bureš bude v jejich očích naprosto nevinný - a když tak to bude kampááň !!

4 6
možnosti
SB

No, když už jsme u těch mrtvol, tedy neikoli nějakých hypotetických, ale naprosto konkrétních a sktuečných, tak co já vím, odpouštějí je spíše lidé z opačného názorového spektra.

Otakara Motejla opěvují, přestože prokazatelně zavinil autonehodu se smrtí náhodného chodce.

Věru Čáslavskou vzývají jakao světici, přestože u Havla vyjednala milost pro člověka, který měl za sebou násilný trestný čin s následkem smrti.

Takže nevím, na které straně je větší tolerance vůči mrtvolám.

7 5
možnosti
SB

Pro mne je podstastné, že poslanci za TOP 09 podpořili v europarlamentu kvóty na přerozdělování migrantů a že ostatní strany tzv. demokratického bloku s nimi i nadále drží partu.

Proto jsou pro mne tyto strany nepřijatelné a nevolitelné.

6 6
možnosti
PV

Bu -bu -bu - migranti - a co by tady asi hledali ?

Podívej se na sociální ukazatele z okolních zemích a věř mi, že kdyby jsi se táhnul přes půl světa, tak tady by jsi rozhodně zůstat nechtěl 8-o

4 4
možnosti
MB

Opakovaně tvrdím, že tato Vláda je jednou z nejméně schopných, od r. 1989. Věnuje se rozdávačnu To plyne z Konjuktury a poctivců, kteří platí Daně. Chybí řešení toho, co společnost skutečně trápí - Od infrastruktury po reformy = Od Státní správy po důchodovou. Žádný zázrak Odborníků se nekoná a krade se jinými prostředky. Vše se daří překrýt falešnou sebereklamou, že je tomu přece jinak ... !

Vás rozbor je k ničemu, protože těm věřícím se nehodí. Představuji si jádro voličů Hnutí. Sebezpytovali svědomí, opustili podporu KSČ a ČSSD = Objevili AB. Nebudou na uváděné argumenty slyšet - Jednak mají viditelné požitky a hlavně ! Nikdo nechce vstupovat do hromu s vědomím, že se opět mýlil a posloužil další volovině. Argumenty jsou pak k ničemu - Nastupuje Víra , viz :

„To je pořád Čapí hnízdo ! Vždyť tam chodí lidé i normálně se koukat, ne? Mně se Babiš zdá výborný, nespravedlivě na něj utočí. Já když ho vidím vždycky v televizi, je mi ho líto,“ říká penzistka na chomutovském náměstí" ...

Na autobusovém nádraží čekají na lavičce další dvě důchodkyně. Obě dlouhé roky volily ČSSD, ale od roku 2013 už jsou prý věrné jedině Babišově formaci. Kromě vyšších penzí argumentují i slevami na jízdném ... :-)

7 1
možnosti
AM

Většina lidí se chová pragmaticky, není chybou ANO a Babiše, že předvolební kampaně pseudodemokratických stran byly tak slaboduché (program antibabiš převzatý od ČSSD), že Babiš vyhrál na celé čáře. Teď mohly slízávat tu nezaslouženou smetanu ony a vy s dalšími pseudodemokratickými blogery jste se mohli veselit, a nemuseli jste smolit žlučovité blogy.

Ale jako analytik jste výtečný, doporučuji, nekritizovat z tepla od klávesnice počítače, ale dát se do služeb nějaké pseudodemostrany a bojovat v první linii za vítězný zítřek. R^

4 1
možnosti
PN

Skvěle to evidujete. ČSSD skutečně objednala pandury kus za 100 milionů cca. Prozřetelná ODS tento průšvih zastavila, nakoupila jich méně, ovšem za výhodnější cenu. Cca 135 milionů za kus. Nějaké pochybnosti o ceně se snadno vyvrátí, naše mají cca o 100 milionů lepší vybavení než ty portugalské. A nezastaví je nic, tedy krom fábie. ....

7 0
možnosti
PB

Tak ty první hlavně neprošly testy, ty druhé už ano. Ovšem pokud je řeč o tom, že ANO půjde vzorem, proč dělá to stejné?

1 2
možnosti
Foto

Díky, kolego, dobrá práce. Ale jak je vidět, ani masová vražda v mateřské školce by některé jedince neodradila od jejich volebních preferencí. Když ho miluješ, není co řešit.

Karma.

21 4
možnosti
JH

J69a81n 53H63a80r11v20a86n

26. 1. 2020 9:36

Když se člověk takových chytráků zeptá koho konkrétně by oni volili, tak se zmůžou jenom na tu jednu nicneříkající odpověď: "Kohokoliv jiného" Rv

2 2
možnosti
AM

Jestli tohle stále opakované veřejné blinkání potřebujete ke štěstí, tak vám není co závidět. Ale myslím, že vaše agitka potěší jen tu vaši skupinku: Jandová, Trizuljak, Dvořák, Flaška, Kielbergerová atd. na normální lidí má nulový dopad, a proto antikarma RvRvRvRvRv.

12 9
možnosti
DR

Pan Burian mi připomněl slova bývalého předsedy KDU-ČSL Výborného na včerejším sjezdu, prý "lidé už mají dost koblih".

Tak tak. A proto jsou jejich preference v podstatě neměnné. ;-D

4 2
možnosti
PB
DR

Co na to říkáme? Upřímně řečeno nic, spíše nám některým uniká smysl tohoto blogu. Ovšem, pokud je tím smyslem rozdávat části voličů svá osobní moudra o tom, že volili špatně a tudíž, že by příště měli lépe (nejlépe dle přání autora), tak pak to plně chápu.

4 4
možnosti
PB

Můj blog není o tom jak kdo má volit, ale proč. Vidím, že vám toho uniká rozhodně více.

7 2
možnosti
PK

1) K dispozici je přehled 50 kauz loupežníků v ČR, rád je vyjmenuji, abychom byli objektivní, což si sám jako velký demokrat jistě tento autor přeje ..

2) Oficiální materiál poslanecké sněmovny Usnesení č.653 ze dne 6 .června 2019. Poslanecká sněmovna konstatuje, že v letech 1992 až 2005 došlo při privatizaci majetku státu k velké řadě excesů, chyb i zločinů, které způsobily České republice a jejím občanům škody na majetku v řádech stovek miliard korun a které vlády České republiky dosud nedořešily a jejich následky neodstranily....

3) Závěrem, všem kdo si přejí návrat starých časů, AB zde nebude na věky bud to zařídí nezávislá justice, nebo nízké volební preference, nebo jiný důvod.,,třeba až zde bude schopná opozice...:-):-):-)

5 0
možnosti
PB

Může být. I když tomu materiálu moc nevěřím. Takže vláda (poslanci ČSSD) si sama na sebe vydala prohlášení, že krade? Tak to je poprvé v dějinách lidstva.

1 1
možnosti
LH

Izip, informační systém na výplaty, dávek letouny CASA, Praha olympijská, privatizace nemocnic Střed. Kraje, odpuštění miliard za neoprávněně vyplacení d otáci atd. . Kam se podely namátkou tyto kauzy? ;-D

12 4
možnosti
PB

Nikam se nepoděly. Jen vybledly před kauzami ANO.

8 6
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik