Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Vážený pane Buriane. Já se zde občas trapně opakuji v tom, že by se mělo měřit všem stejným metrem. Takže je možné třeba třeba zmínit, že Babiš je odsouzen v přesně stejném počtu kauz jako Kalousek. Víte, já mám trochu paměť takže zcela jisté vím, že si pan Kalousek okamžitě vzpomněl, kde vzal peníze na dům když byl tázán. Vůbec není pravda, že si vzpomněl až po něčí smrti, že mu je vlastně půjčil (myslím že tragicky) zesnulý. Náhradní díly na vrtulníky a třeba ty padáky vážně neměly s jeho náměstkováním na MO nic společného. Ten zákon o prostřednících někdy posměšně nazývaný Lex Háva nebo Lex Kalousek je také bohapustá pomluva a ti dva se v životě neviděli. A bylo by toho více, a samozřejmě mnohem více na ostatní, ale nejsem takový psavec jako Vy. Neberte to prosím tak, že bráním Babiše, jenom si neidealizuji ty ostatní. Ani svatý boj za pravdu, lásku a demokracii neospravedlňuje manipulace, polopravdy nebo zamlčování nepohodlných faktů.

11 4
možnosti
PB

Tak to jsem rád, že máte tak výbornou paměť. To nám můžete ty kauzy Babiše a Kalouska, ve kterých byli odsouzeni, osvěžit. Já totiž neznám ani jednu. A místo toho co Kalousek neudělal, byste mohl říct, co vlastně zlého udělal. Byl byste historicky první který to konečně ví. A že jsem se už takto ptal mnohých, to si buďte jist. Přeci nechcete šířit manipulace, polopravdy a zamlčovat nepohodlné fakty, že ne?

A pro vaši info, Kalousek je majitelem třetiny rodinného domku v Bechyni a původ svých peněz řekl vždy rovnou. Ne jako mistr Babiš, který v jednu chvíli nepoznával ani vlastní děti.

9 5
možnosti
Foto

J48a13n 88P82e17c80h34a

26. 1. 2020 0:39

Díky za čas, který jste věnoval této skvělé analýze. Jen tak dál a samozřejmě karma!R^

18 3
možnosti
PB

Těch odkazů bylo opravdu přehršel. Ono stačí zadat "policie zasahuje na ministerstvu" a počítač se může zahltit. Zlatá Babišova doba a jeho statečný boj se státními penězovody ;-D Takhle hromadně nekradli ani Švédové za třicetileté války.

8 4
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik