Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Bolestí Česka je absolutní absence pravicové politiky důvěřující schopným jedincům a opírající se o svobodné, přirozené vztahy. Celých třicet let v naší postkomunistické době bez důvěry Bohu nebo přírodě (vyber si dle libosti) stavíme náš život jen na levičáckém inženýrství a vymýšlení levičáky, jak nejlépe by to u nás mohlo fungovat. Jako bychom již neměli zkušenost, že ani za komunistů ani za nacistů u nás dobře nebylo!

A tak také díky Opoziční smlouvě Klause se Zemanem nám tu kraluje Andrej Babiš, který si z naší republiky udělal svůj vlastní podnikatelký byznys. A levičácky sype voličům peníze na všech frontách!

Sociální masakr? Ten nás teprve čeká!

:-)

9 1
možnosti
MB

Práce s blahem končí obvykle - Okrádáním lidí. Předvedl pan Křeček z ČSSD. Bydlel v soukromém objektu a jako chudobný poslanec prosadil Regulaci nájemného - ušetřil. S vlídným úsměvem přivítal mladou rodinu přes chodbu - která se již ocitla v nájemném tržním ! Mezi tím probíral mezinárodní soud. Dopadl očekávaně, majitelé objektů uspěli - Byly jim určeny náhrady z Rozpočtu ČR. Zaplatili jsme to všichni ...

Maláčová je motivována šílenstvím z Berlína. Soud ještě není zahájen. Každopádně se investoru nicméně říká - Nic nestavěj ! MY budeme rozhodovat o tvém majetku ! TY stavěj DRAZE a budeš pronajímat LEVNĚ! MY, nebudeme stavět nic, pouze o tom žvanit +Sužovat lidi se 4% Daní z nabytí a Zápisným na KÚ. Tak potřebné Stavební povolování zahájila k řešení p. Jermanová - šla řešit potraviny do EU. Šlachtová přidala 1 razítko a Rambohafíka na pomník. Dostálová nemá čas, obhajuje Agrofert:-)

7 0
možnosti
PB

R^ přesně tak. A líbí se mi, jak tato vláda svým ovcím už předem říká: hele, tak ten zákon o sociálním bydlení už určo v tomhle volebním nestihneme a důchodovou reformu taky ne. Takže s tím počítej a u dalších voleb zdar!

2 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik