Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tu kauzu jsem zaspal ale jejímu popisovanému průběhu v blogu nefandím.

Aaaaaa opět neziskovky a politické. Odebrat finanční podporu státu,čili daňových poplatníků.

Pan Soros, kmotr levice jich má po světě rozseto neurekom. Mezi ty nejvlivnější patří třeba Independent Media Institute a Independent Media Center, obě poskytující levicovým novinářům „strategické komunikační konzultace, výcvik, networking a konkrétní nástroje k dosažení cílů sociální spravedlnosti“. Taková nenápadná školička levicové žurnalistiky. Nebo třeba Campus Progress – ta zase „posiluje progresivní hlasy na univerzitách a dává sílu nové generaci pogresivních lídrů“.

Tento pán je jedním z hlavních sponzorů Demokratické strany, dnes tak otevřeně progresivní, antiamerické a proislámské. Cokoli souvisí se Sorosem, se dá s téměř stoprocentní jistotou označit za antikapitalistické, antiamerické a antizápadní. Proč to Soros dělá, když na tom západním kapitalismu tolik vydělává, je dobrá otázka pro psychology. Asi z toho výdělku má špatné svědomí.

2 0
možnosti

..a ještě k panu Hůle,,,přebral jsem od pana Brauna jedno pěkné sedící přísloví na naší kotlinu, i když se to prý připisuje Troškovi: ,, Udávat by se nemělo, ale nahlásit to je třeba"...

1 0
možnosti
Foto

Tak poskytovatelé nebankovních půjček jistě lze nazvat šmejdy a lichváři....to Vám vadí?Berete to osobně?Tak neberte...

2 4
možnosti

P39e32t22r 56B63u31r95i40a17n

14. 2. 2020 20:03

Jistě, lze. A taky lze Hůleho nazvat práskačem. Od toho je ta svoboda slova. Zatím. A taky lhářem, protože ve svém srovnávání (spoluautor) poskytovatelů půjček vyloženě lže minimálně ve třech případech.

A mimochodem lichva je trestný čin. Tedy zde propagujete, že osočovat a urážet nějakou skupinu lidí plošně je normální. No hezky to vedete.

9 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik