Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

8 0
možnosti
IM

Dala bych vám několikanásobnou karmu,kdyby to šlo

3 0
možnosti
PN

Asi máte pravdu. Možná ten virus tak požírá mozky. A já neznalý dat, které má nejspíše ta hrozná vláda jsem si doteď neuvědomil zde uváděné skutečnosti.

Co prodavačka, to samoživitelka

Lidi, když jim ubude 1 den že sedmi se naštvou a budou chodit nakupovat ve dvou dnech, nebo je pravděpodobnější, že se zvedne počet lidí na jeden den cca o 17%?

Asi bych být Vámi nahlásil na krizový štáb: " jsem si jistý prodavačky ten humus nechytnou, opatření jsou zbytečná. Z těch očekávaných 40% nakažených nebude jediná prodavačka. Nepodstupují žádné riziko nákazy.

A co hlavně, když odjede jeden člen rodiny na dvě hodiny nákupu, to bude zachráněných nervů.

Je fakt škoda, že se vláda toto nedozví. Leda byste to dal i na facebook.

2 5
možnosti
PB

Z vašeho naprosto nesourodého leporela náhodných slov jsem pochopil pouze to, že jste ze všeho zmatený. A nejspíš už dlouho před koronavirem.

3 0
možnosti
Foto

Pane Buriane, opět super, díky R^R^ Tak vláda nám sama docela hezky ilustrovala hned zkraje, co ví o životě lidí, už svými změnami časů nákupů pro seniory. Velmi se mi líbil vtip, který koloval po sociálních sítích, jak jistý soutěžící v Chcete být milionářem sedí u stolku a před ním je otázka: 20. 3. 2020 byl povolen vstup seniorům do obchodu v době: a) 7-9, b) 10-12, c) 8-10, d) 9-11 ;-D;-D;-D

14 6
možnosti
PD

tak schválně, kdy naposledy musela nějaká vláda sáhnout k podobným krokům? je tedy jasné, že ne vždy se podaří vše promyslet do detailů.

7 1
možnosti

Nejen za těch vašich komunistů, ale i v té civilizované části světa (např. Británie) jsou všechny obchody o svátcích a o nedělích zavřené, což považuji za úplně normální. K tomu zavření hospod apod. snad jenom tolik, že nevím jak jinde, ale u nás se to vyřešilo typicky českým způsobem, navenek je lokál sice zavřený, ale hostinská dala klíče štamgastům, kteří se tam večer co večer scházejí a popíjejí, včera byla dokonce v provozu i kuchyně, takže hospody určitě jen tak na buben nepřijdou.

1 1
možnosti
PD

až dostane 3 míče pokutu, tak na buben nejspíš přijde

3 0
možnosti
AL

Hrozivé zjištění, koronavirus požírá mozky

---------------------------------------------------------------------

Přečetl jsem si nadpis, přečetl dokonce i článek a zjistil jsem, že máte pravdu!

.

:-);-D

6 0
možnosti
PB

To jsem rád, pane Ličko, že na stará kolena jdete do sebe. Nikdy není pozdě ;-)

0 0
možnosti

Nejdřív nevěděli, co mají dělat (vzpomeňme na blekotání na tiskovkách dva týdny zpět), pak se jim to začalo líbit a teď vidí, že ve stavu nouze mohou zkusit cokoliv. Tak to zkoušejí. Nedělejme si iluze, že tím chtějí někomu pomoci.

7 6
možnosti
VF

Tobě už nepomůže asi nic....

6 1
možnosti
AM

Jak píše pseudodemokrat Buček. Stupidita některých blogerů nebere konce.;-(;-(;-(

10 0
možnosti
Foto

I13v77a43n 28M92a90r70e39k

2. 4. 2020 7:30

Pane Mahovský. R^

3 0
možnosti
PD

fond pracovní doby zůstane stejný, jen budete mít jistotu jednoho volného dne. co je lepší? být ve všední den v práci o hodinu dýl, nebo jet do práce v neděli, což při současném osekání veřejné dopravy může být dost problém?

6 1
možnosti
ZH

Vážený pane, ona ale ta prodavačka nedělá celých 7 dnů v týdnu. Ona tu jistotu volných dnů má i v tom případě, že je otevřeno i v neděli. Dokonce těch volných dnů má více než při klasickém 5ti denním pracovním režimu. Jeden týden je 4 dny v práci a druhý týden pouze 2. při 12ti hodinových směnách .

4 0
možnosti
TB

Kritizujete vládu za něco, co dosud neudělala.....

11 1
možnosti
PB

Kritizuji Babiše a Maláčovou za to, že to prosazují. Nikde netvrdím, že to vláda udělala.

Takže až budete mít něco opravdu k diskuzi, tak se stavte.

0 1
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik