Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V textu mi chybí - a čalamádu prase nejí.

6 0
možnosti
PB

P50e80t51r 20B69u81r91i74a72n

20. 4. 2020 19:36

Ano, prasata nesnáší kyselé. Stejně jako psi ho nemají rádi a kočky se zase neutlučou po sladkém, oproti psům.

1 0
možnosti
MB

Nekonečná alotria skupiny hradu - Mé poznání, není možné je brát vážně. Abych si udržel důstojnost vlastní - Dívám se na Milošovu nedůstojnost s úsměvem. To je vlastně skupina ruských mužiků v akci - Po obsazení českých historických prostor. Lábus měl Kaisera - referenta Kubrta s gumičkami. Miloš zase ty své a Klenotnici, jako hradní Wellness. Zdařilá scénka ... !

Orwell si napsal Farmu - Naše politická scéna dopisuje 2 díl ! Hybnou silou se stávají Čápi s hnízdem. I Vačnatec - zejména Klokan rudý (Macropus rufus), se dokonce podílí na Vládě ! I opomíjené kozy přicházejí ke slovu - Fronta a pak zdroj nejlepších nápadů ... !

Nu a pak je tady ten - Sysel obecný, (Spermophilus citellus). Bydlí v noře, v širých lánech. Jako hlodavec vše rozhlodává a páše škody. Tu a tam, se z nory vynoří a je aktivní ! Cosi zapiští a poplive. Má dovednosti velblouda, či lamy - Sliny stříkají docela daleko a adresně ! Sysel si zase oblíbil prase. To se již na celou šílenost dívat nemohlo a tak zahájilo protestní hladovku ! No, dopadlo to jako se zmrzlinou! "Soudcové se na ně zlobili - Zmrzlináře dětem zabili" ...

Sysel opět vylezl z nory, aby vše osvědčeně zlehčil - "Co furt řešíte?, nikdo tomu pozornost nevěnuje - Pouze bulvár" ! No, jo, proč potom bulvár používá jako nosné médium k oslovení národa ? ... Farma zvířat, ČR - díl druhý ! :-)

4 0
možnosti
Foto

To není lež. To je totální papalášská nabubřelost a pohrdání lidmi. Já si to zasloužím, já ho nevolil. Ale jeho voliči? Pokud po tomhle všem ho ještě chtějí obhajovat, tak si to pohrdání zaslouží.

9 0
možnosti
Foto

Udělám radost. Když je majitel prasete chuďas, nezbývá, než prase krmit zbytky z kuchyně a nerespektovat předpisy. Na šrot, brambory, mléko či tvrdý chléb ve slevě peníze chybí.

2 0
možnosti
Foto

všechny provozovny veřejného stravování musejí zbytky potravin likvidovat způsobem stanoveným zákonem, zkrmování zbytků je nepřípustné a proti všem předpisům.

14 0
možnosti
ŠM

doma jsme jim taky furt nevařili brambory a necpali je šrotem...zbytky měli taky....a jak jim ty z naší školní jídelny chutnaly...víc než nám, co jsme to odnášeli....

3 0
možnosti
JL

Vždycky jsem měl dojem, že Zeman by měl zalézt a nic neříkat. Potvrzuje se to.V

11 0
možnosti
Foto

J28a18n 15A34n65d93r91l40e

19. 4. 2020 22:25

vrší jenom lež na lež :-(

8 0
možnosti
MS

Mě se nejvíc líbil článek

https://www.reflex.cz/clanek/komentare/100825/na-kazdou-svini-se-vari-voda-aneb-zabijacka-u-hradniho-kanclere-mynare.html

Mrkněte v textu na synonyma pro výraz lhát.

Přesně to sedí na hradní sebranku.

8 0
možnosti
PB

P25e91t38r 37B92u94r64i78a56n

19. 4. 2020 22:17

;-D jo, dobrý. Všechny výrazy na ně sedí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik