Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS
MP

Možná prasátko nemělo hlad, ale chtělo jen podrbat a pohladit ho na noc...

Jako obvykle super blog za karmu;-DR^

3 0
možnosti
BV

Pane Buriane,

sice nejsem takovým odborníkem přes domácí prasata, jako jste vy, ale z několika příspěvků od skutečných chovatelů jsem se dozvěděl, že prasata nesnáší zásadní rychlou změnu krmení a že je nutné postupné přivykání na nové krmivo.

A obdobně jako i pracovníci veterinární správy si nedělám iluze, že by kuchyňské zbytky v domácnostech na vesnici, chovajících pašíka pro domácí zabíjačku, byly odváženy do bioplynovky namísto zpracováním na špek tím pašíkem.

1 2
možnosti
PB

P70e44t55r 70B45u96r97i85a74n

20. 4. 2020 18:57

Tak to máte pravdu, odborníkem vůbec žádným nejste a to dokonce ani osobou obeznámenou letmým smykem. Protože to co píšete, že prasata nesnáší rychlou změnu krmení, a že to tvrdí "skuteční chovatelé", je nebetyčná kravina. Já chodil prasatům pro pivo už ve čtvrté třídě. Tata je krmil vším, co zrovna nejlevněji sehnal. Když pytel starého chleba, tak ten, když káru řepy, nebo zcvrklé brambory při vyklízení něčího sklepa, tak žraly i to.

Iluze si nedělat klidně můžete. Pravdou ovšem je, že Zeman obhajoval Mynářovo porušování zákona v přímém přenosu. Prvně to zkrmování zbytků z kuchyně, pak to týrání hladem (veterinární zákon proti týrání) a nakonec porušení nařízení vlády v rámci zákona o ochraně veřejného zdraví.

Je pozoruhodné, že se naši nejvyšší představitelé a státní úředníci chlubí tím, že porušují zákony jak na běžícím páse a lůza z podhradí jim k tomu ještě bouřlivě tleská.

5 0
možnosti
MV

Proto je furt zavrenej. Naše blahorodi hloupne a placa čím dál víc. A lid k tomu tleska. Fuj tajksl.

7 0
možnosti

Myslím, že by nebylo od věci uspořádat veřejnou sbírku pro kancléře Mynáře, jehož chudoba už došla tak daleko, že musel nechat utratit svého oblíbeného pašíka, protože neměl na to, aby mu zakoupil šrot a krmné brambory. Zatracený koronavirus, jak těžce dopadá i na naše nejvyšší.:-P

7 0
možnosti
ŠM

Pane Buriane, Vy nejste občanem tohoto státu? Že píšete "Váš" prezident...pokud jste, tak je i Váš...

já se u toho hodně bavila, humor není MZ cizí, ale pranýřován je za něj skoro pořád....;-)

4 2
možnosti

Co jako měl byt ten humor?8-o

3 0
možnosti
JF

„To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní, nebo alkoholik a zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt." Tak pravil Miloš Zeman... Cuius Regio, eius religio. Na Hradě už to tak funguje ... :-P

6 0
možnosti
Foto

R^R^ úplně suprově napsané. :-) Druhou možností bylo to prase vyznamenat, ale to si pan prezident nechá ex post. ;-D třeba na výročí upálení trenýrek.

10 0
možnosti
JS

Bohužel není v lidských silách se ho zbavit, ale lze ho ignorovat. Publicita i negativní mu dělá dobře, proto navrhuji zahájit akci vydržet , nereagovat a v klidu začít hledat někoho kdo jej v příslušný čas nahradí. Můj názor - nejlépe ženu.

3 0
možnosti
Foto

Zemana by mohl nahradit i ten pašík, kdyby ho nezabili.:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik