Diskuse

Palácový puč

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K22a70r50e53l 37C69a80c48h

31. 5. 2020 11:02

Nevím pane Buriane, z jakých zdrojů jste čerpal. Myslím si však, že vaše hodnocení je poplatné tomu, čemu sám chcete věřit. Já jsem celou kauzu sledoval jen zběžně (Praha je pro mně z nejchudšího kraje republiky vzdálená - ani ne tak na kilometry, ale spíše na způsob nazírání na události). Že se v politice pletichaří na všech stranách, není nic nového pod sluncem. Pro mně bylo nejhorší zjištění, že máme premiéra, který není chlap v tom pravém smyslu slova. Že máme vládu, manipulovanou prostřednictvím podpantofláka nikým nevolenou ženou, které zachutnala moc. Aby vláda s takovým premiérem skončila nejraději ještě včera, bylo nutností. Abych měl lepší informace o pozadí celého případu, budu si muset přečíst knihu, kterou Josef Klíma napsal podle podkladů Roberta Šlachty - 30 let pod přísahou. Ta právě přišla na pulty knihkupectví. Policista není politik. Vyšetřuje a stíhá porušování zákonů. Jakmile se však jeho stíhání dotkne vysoce postavených politiků, kteří disponují mocí, dostává se do nezáviděníhodného postavení. Sám by měl být apolitický, ale výsledek jeho vyšetřování jedněm politikům vadí a jedněm přihrává politickou munici. Podle toho, která strana má momentálně v rezortu ministerstva vnitra a ministerstva spravedlnosti silnější pozici, to policistu buď semele, nebo povýší. V tomto případě se potrefené straně politiků a na ně napojených podnikatelů podařilo zamést pod stůl největší hrozby, takže zůstal jen ten smrádek, který se zamést nedal - podpantoflák Nečas a domina Nagyová. A Šlachta šel do civilu.

5 1
možnosti

P49e85t96r 70B57u27r86i52a14n

31. 5. 2020 12:15

Čerpal jsem z wiki Kauza Nagyová a dalších cca deseti odkazů okolo tématu. Výrok Šlachty o trafikách, poté co sám dostal trafiku místa náměstka ředitele Celní zprávy nově zřízeného jen pro něj je přímo z té knihy, kterou se hodláte číst. Takže klidně čtěte, jistě to bude nestranný pohled, zvlášť poté monstrakci, kde Šlachta naprosto zklamal, byl jen tupým kašpárkem úkolovaným ze zákulisí a nedokázal vůbec nic mimo odstavení legitimně zvolené vlády. Vy tomu říkáte zametání pod koberec. Já řízený zákulisní převrat.

Je zajímavé, že pro ty stejné morální komentátory z řad prostého lidu bylo chování Nečase nepřijatelné, ale odposlechy kde Babiš úkoluje novináře, chlubí se zneužíváním pomocí zakleknutí, veřejně zneužívá dotace, vyhrožuje, lže či handluje se státními posty i penězi je pro ně jen prkotina a účelovka.

Oproti tomu co se děje nyní na Hradě, na ministerstvech i postu premiéra byla Nagyová, celá ta uměle vyvolaná bublina i ta směšná obvinění jen dětským pionýrským táborem

1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
9 1
možnosti

Kdyby šlo o scénář lacinyho filmu, tak se někdo možná i pobaví. Karma, Petře, za to sesumirovani.

3 1
možnosti

P17e58t24r 28B44u22r11i29a49n

31. 5. 2020 12:16

To jo, je to groteska.

0 0
možnosti

Obhajovat se dá ledacos, ale Nečase a Nagyovou?

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti

.... R^ velmi výstižné shrnutí státního převratu R^!! To jsou pane poměry v naší demokratické společnosti:-/. Kmotři všech zemí - spojte se!! U nás se dá ,,kmotrovský obor" vystudovat i bez školného! Karma!

8 0
možnosti
Foto

Karma, byl to regulérní puč jako někde v Africe nebo Jižní Americe.

11 2
možnosti

Víte vůbec. co je to puč?

3 4
možnosti

Přijde mi morálně odporné nasadit na zákonnou manželku svého milence vojenskou kontrarozvědku, ve snaze ji kompromitovat. Navíc tyto elitní složky státu by měl asi úkolovat někdo jiný než pouhá sekretářka. Stejně tak je nepřípustné a opět morálně za čarou, tím spíš pro silně věřícího katolíka, kterým býval Petr Nečas, platit si ze státních peněz svou milenku. Tak to holt dopadá, když chlap začne přemýšlet p****.

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Já osobně, čekám již 7 let na nějaké rozumné vysvětlení - není žádné ! Určitě morální postoj ,(věřícího a ženatého), P. Nečase je na povytažené obočí. Mravně selhal. Tady ovšem proběhlo - předem připravené nepřátelské převzetí státu. Tak nějak jsem si to představoval v Africe, či v exotice. Zlato není - prachy nejsou - Co tedy vlastně víme ?:

Rittig s Janouškem, existují, dále bez problémů. Šlachta, coby absolvent střední zemědělské školy, sice místo traktoru řídil kombajn - uši si nenechal zmenšit, ale přišít. V současnosti se snaží o vstup do politiky - Státní zástupce Ištván spokojeně úřaduje dále. M. Zeman se P. Nečasovi omluvil, mezi loky piva -"Podlehl jsem mediální masáži". Agent Bureš je permanentně prošetřován na tuzemské i mezinárodní úrovni. Já fakt nevím, asi už jsme opravdu u Banánovníku - U Zulukafrů ... :-)

10 0
možnosti
Foto

A stát po Petru Nečasovi hezky převzal hochštapler Bohuslav Sobotka a jal se "prosazovat dobře fungující stát" (leč za 4 roky 2014-2017) ale neprosadil absolutně nic!! Vzděláním politolog (jako absolvent právnické fakulty v roce 1995 na katedře politologie MU v Brně s diplomovou prací na téma "Vývoj sociální demokracie v českých zemích") a s předchozí praxí ministra financí ve dvou socdem vládách, kde vyrobil ďouru ve výši 400 miliard korun - neměl žádnou šanci a z jeho křesla premiéra jej hravě vykopl Andrej Babiš;-O!;-D

2 1
možnosti
Foto

,,Ty pomůžeš mně, já pomohu tobě. Jen takový malý politic. deal" Petr NEČAS VE SNĚMOVNĚ POTÉ, CO SE DOHODL SE TŘEMI POSLANCI;-) Ovšem onen deal nedotáhl, a tak byl ,,sejmut", ABY BYL NAHRAZEN! Jen pokračování se JIM vymklo. Bimbo jim šlápl na přezky i přes výkřiky ,sto jedna, stojedna!";-D

4 0
možnosti

Jasně. Takže demokraticky zvolená vláda byla násilím odstavena úplně pro nic.

3 1
možnosti

J27i24ř78í 75F98o31g43e30l

30. 5. 2020 22:59

Jestliže kantýnská diriguje rozvědku, hosty k premiérovi pouští za 50 000 nebo dárky v odpovídající hodnotě - je dobré že tu ostudu Nečas vzdal.

6 0
možnosti

A platil jí za to statisícové odměny měsíčně. Přece dřela jako kůň.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS