Diskuse

Věc názoru

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

masakry obyvatelstva ve Spojených státech jsou stejné, jako kdekoli jinde na světě, proto by měl Washington se svými Tchien an meny přestat ASAP !!

0 0
možnosti
PB

Děkuji pane Macku, že jste své mistrovství klauna přišel předvést i zde. Moc si toho vážím. A mohu-li říct, je to pro mne spíše pocta persony, než běžný konzum humoru.

1 0
možnosti
Foto

Jeden autor zde psal, že když na sociálních sítích někdo napsal WHITE PRIDE, byl tento slogan ihned odstraněn jako rasistický. Když v rámci sociálního výzkumu/pokusu napsal BLACK PRIDE, byl tento slogan ponechán i přes to, že byl poskytovatel webu požádán o odstranění. To rasistické v dnešní době není. To jen doplňuji dobrý článek.

3 0
možnosti
PB

jj...je to tak. I o tom je potažmo můj blog. Dík.

1 0
možnosti
JT

J18i87r85i 14T29i68c13h86y

8. 6. 2020 18:53

R^K upadku "zapadu" by se dalo pridavat temer do nekonecna. Jen jedna udalost navic: Na torontske universite prohlasila (jedna?), ze neni ani muz, ani zena , nemuze byt tedy oslovovana ona (she), ale jakesi neutralni (?) ze. Profesor ji rekl, ze to v jeho anglictine neni, Ted jen kratce, co se vyvinulo. Velke demonstrance "studentu" proti profesorovi, jeho pokarani vedenim university (!), ztrata grantu, ztrata vedouci posice na katedre.

3 0
možnosti
AM

Jestli je to pravda, tak pomalu říkat zlatej socík ??

1 1
možnosti
AM

Tentokrát karma. Pořádek musí byť.

2 0
možnosti
PB

Děkuji a posílám mrkacího smajla.

0 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že když někdo dělá ty ohavné činy jak popisujete, tak většinou policie není na blízku, když ale pojedete rychleji než je předepsáno, může vás policie zakleknou a zavraždit.

Brutalita, to je inherentní vlastnost každé státní policie. Nakonec to je vidět i v případě toho " 75letého komika" jak mu říkáte.

0 0
možnosti
PB

Jsou popsány případy, kdy se rabovalo přímo před policejními hlídkami.

A komik to zjevně je, když si myslel, že zadrží těžkooděnce a oni budou muset naslouchat jeho názorům na to, co všechno dělají špatně.

3 0
možnosti
Foto

Tak tak. Až na to bezdomovectví. Co by bezdomovec dělal s televizorem, když pod mostem nejsou zásuvky?

R^

0 0
možnosti
PB

Myšlenkové bezdomovectví = je blbá jak zpátečka u stíhačky.

2 0
možnosti
PB

..... co v rámci korektnosti a multikulti zaseli, to si taky pěkně sklidí!R^

2 0
možnosti
Foto

R^ Český velvyslanec v USA Hynek Kmoníček si myslí, že současné nepokoje v USA mají rasové, sociální, psychologické i ekonomické kořeny. „Jakýkoliv incident mezi bílým policistou a občanem jiné barvy pleti může být záminkou k násilí,“ říká v rozhovoru po Skypu. Někteří politici chtěli problém rozdělené Ameriky vyřešit multikulturním tyglíkem. To ale podle Kmoníčka nefunguje a přirovnal zemi k rasové zebře.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/usa-nepokoje-hynek-kmonicek-rozstrel-donald-trump-multikulturni-tyglik.A200602_202627_zahranicni_vov

9 0
možnosti
PK

Kmoníček je asi to nej co máme v diplomacii ....také jsem to četlR^

7 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik