Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Více méně máte pravdu. Ale kdo jiný by lépe řídil vládu? Jalový žvanil Fiala? Nebo převlečený antifák Bartoš? Ti ostatní jsou jen ňafající čoklové v koutě. Nikdo z tak zvané opozice se nesnažil v koronarové krizi pomoci,jen se snažili škodit.

7 12
možnosti
PB

Kdo jiný? Téměř každý.

A vaše tvrzení o tom, že opozice v krizi nijak nepomáhala a jen škodila je přesná ukázka toho, proč má Babiš tolik preferencí i když dělá to co dělá. Ono to totiž bylo přesně naopak a opozice šla vládě na ruku jak mohla.

10 3
možnosti
DR

Děláte to dobře. Pikantní na tom totiž spíše je, že ty zatracené preference stále tak nějak ne a ne klesnout.

4 3
možnosti
MV

preference neklesaji kvuli lidske hlouposti a paradoxni duvery ve lhare - obecne. pan premier je vzorem takoveho lhare, kteremu nekteri tleskaji

9 1
možnosti
MB

K vládě se vyjadřuji opakovaně -nelichotivě. Z mé strany absolutně nejde o nějakou "Pocitovou teplotu", opírám se o fakta. ČR se nikam neposouvá a je zachvácena "Novodobismem". Slouží kontraverznímu jedinci. Častá rétorika - "Já jsem" ! Obvyklé klamy - Snižování dluhu v poměru HDP - nesnižuje se reálně nic Přidělil jsem nejvíce - Samozřejmě, pokud konjuktura rostla. A já jsem zařídil . Já říkám kulové, skandálnější a ostudnější premiér zde ještě od r. 1989 nebyl ...!

Je úsměvné si počíst apolitickou zprávu NKÚ - 2020 ! Konstatuje zřejmé - Stát opakovaně nevyužil období hospodářského růstu pro sestavení vyrovnaného rozpočtu. Už v r. 2018 varoval, že i mírné ochlazení může způsobit vysoké schodky ! Nebude tak možné, zajistit udržitelnost veřejných financí v dlouhodobém horizontu. Běžné i celkové výdaje rozpočtu - Rostly výrazně rychleji než celkové příjmy.Reformy potřebného - Neexistují, rezervy - neexistují ! Komunisté rozložili hospodářství ČSSR - Hnutí ANO se to podařilo u ČR ! Pokud jde Schillerová žádat Filipa za KSČm žádat o skandální záměr - 500 mld. Kč dluhů - Já pak říkám - Ano, soudruzi, spojte se ... :-)

14 0
možnosti
ZH

A k tomu zlatý hřeb večera z 13.10.2019:

Ale dobré časy netrvají věčně, proto se ptám, jak jste připraveni na případnou krizi.

Ale žádná krize nebude. A i kdyby došlo k propadu růstu HDP, tak lidem nikdy nevezmeme jejich peníze, tak jako to udělala ODS a Kalousek. Nikdy to neuděláme. Nesáhneme na důchody ani na platy. K tomu není důvod. A pokud by přece jen k ochlazení došlo, tak sáhneme k investicím, kterými bychom nahradili spotřebu a export, které táhnou náš ekonomický růst. Budeme pumpovat do ekonomiky dál peníze, abychom růst podpořili. A predikce dalšího růstu nám dávají garance, že budeme schopni plnit závazky.“

Tolik Babiš.

https://www.forum24.cz/podle-babise-krize-nebude-a-i-kdyby-bude-pry-pumpovat-penize/

5 0
možnosti
Foto

I63v20o 40C74i88l77i45c23h

14. 6. 2020 6:16

Perfektně jste to hnití popsal R^

10 0
možnosti
Foto

Karma, Petře, mě na tom nejvíc fascinuje skutečnost, že zatím, co se dříve politici snažili své zlodějny alespoň skrývat, dnes je jim to jedno. Krade se za bílého dne. Trestně stíhaný premiér řídí stát a vesele si běhá po svobodě.

14 1
možnosti
KK

Prvním odsouzeným premiérem v historii Česka je ale Nečas. Jak je to možné?

1 3
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik