Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Konečně chlapské slovo, pryč s falešnou skromností, bo když se nepochválíš sám, nikdo to za Tě, drahý Andy, neudělá. A navíc jsi konečně toho ožralu, zloděje a korupčníka Kalouska i v zadlužení státu trumfl - co je to jeho nějakých 190 miliard v době celosvětové ekonomické krize proti 600 miliardám v době celosvětové Corony, ni!? Jen tak dál, Dear Andy, jen tak dál ... ;-)

8 0
možnosti
Foto

Jednou se v přímém tv vstupu Babiš podřekl, že vládě pomáhá k růstu celková situace ve světě. Asi tehdy nebyl připraven a podařilo se mu jednou říci pravdu - od té doby jen samá samochvála.

9 0
možnosti
KK

Za posledních šest let zůstala výše dluhu přibližně stejná. Na rozdíl od předchozích let, kdy dluh za jiných vlád rostl třeba i 100 mld ročně.

2 0
možnosti
PB

Trochu směšné tohle napsat ve chvíli, kdy si Babiš sám naordinoval dluh rovnou 500mld., nemyslíte?

5 1
možnosti
MB

Když si pročítám diskuzi, mrzí mne, že Babišovi oponenti nejsou na jeho místě. To by již byl v naší krásné zemičce naprostý blahobyt.

1 1
možnosti
PB

No tak rozhodně by se míň lhalo, to jsem si jistý.

5 2
možnosti
ZH

Babiš se prokazuje jako naprosto neschopný (či všehoschopný) břídil a diletant, který umí pouze lhát a podvádět. Vlastně ani lhát neumí, protože lže hloupě a průhledně. Ale tupé koblihy mu to stále žerou...

Po zkušenostech s Kalouskem (a následným nástupem Babiše) už raději nechci říkat, že nikdo horší už být nemůže. Ale lze říct, že lepší by byla snad i nevzdělaná mamina z domácnosti, která nezná nic jiného, než utírání zadků dětem.

6 1
možnosti
Foto

Kdyby Babiš zachránil tonoucího, tak vy jste schopný říct, že politik z demobloku by ho zachránil lépe.

3 9
možnosti
Foto

I95v54a63n 82M83a76r79e28k

2. 7. 2020 21:27

Asi dělá, protože si opravdu nemám nač stěžovat. R^[>-]. . . . . A pokud Vás trápí jen ty motýle, potom potvrzujete má slova, dík. R^

3 8
možnosti
LV

Však ano, Babiš to dělá dobře. Když to dělal Kalousek, bylo to špatně. A o tom to je, pane Marku.O Vás a Vám podobných, kteří za koblihu zatleskají čemukoliv. Ať mě cenzor smaže, je mi to fuk.

9 1
možnosti
KT

No co, ekonomika jde sice, do háje, všechno prošustroval, ale zase vlastníma rukama pouští raky.

10 1
možnosti
PB

A chrání motýle. :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik